Sport bh

Wat je moet weten over de sport bh grote maten

Dames met een grote cup zoeken altijd naar een bh die voldoende support geeft. En natuurlijk zijn er ook dames met grote borsten die graag sporten. Of juist een heel actief leven leiden. Daarom is het ook slim om voor een comfortabel model te kiezen. Een sport bh grote maten is simpelweg de beste keuze als je heel actief bent, want deze bh’s zijn ervoor gemaakt dat je van optimaal draagcomfort kunt genieten. Met een goede bh kun je ook niet alleen je zelfvertrouwen een mooie boost geven, maar je kunt ook medische klachten, zoals nek- rugklachten voorkomen! In onze blog vertellen we meer over de grote maten sport bh en wat je er allemaal over moet weten.

De sport bh grote maten is in verschillende soorten verkrijgbaar

Het is allang achterhaald dat sport bh’s vooral saaie modellen zijn en dat geldt ook voor de sport bh grote maten. Je kunt ze in verschillende modellen aanschaffen. Je hebt keuze uit de pasvormen, de modellen, het materiaal en zelfs verschillende prints en kleuren. Dus dat is al een zorg minder. Toch moet je er wel rekening mee houden dat een sport bh op de eerste plek voor optimaal comfort moet zorgen. Dat de lingerie er ook leuk uitziet is gewoon een mooie bonus. Maar je kunt er natuurlijk ook gericht op zoeken als je er de tijd voor neemt. Het oog wil immers ook wat.

Sport bh grote maten zorgen voor voldoende steun

Zoals gezegd komt comfort op de eerste plaats en je hebt dus een sport bh grote maten nodig die voldoende steun biedt. Zo voorkom je ook medische klachten, zoals nek- of rugpijn. Of pijn in de schouders. Hoeveel support een bh geeft kun je aflezen aan de levels van een model. In de regel zijn er modellen met support levels medium, high of extreme. Waarbij medium voor de minste en extreme voor de meeste steun zorgt. Er zijn geen geschreven regels over welk level je nodig hebt wanneer je last hebt van rug- of nekpijn of welk level je nodig hebt als je een bepaalde cupmaat hebt. De enige manier om te ontdekken of de bh lekker zit en voldoende steun geeft is om het model te passen!

Koop je een bh met of zonder beugels?

De eeuwige vraag is natuurlijk of je een sport bh grote maten met of zonder beugels moet kopen en beide varianten hebben zo hun voor- en nadelen. Het staat buiten kijf dat een model met beugels meer steun kunnen bieden, maar het is natuurlijk ook belangrijk dat de bh lekker zit. Ben je een fanatieke sporter of doe je aan hardlopen? Of ben je de hele dag druk met het huishouden, de kinderen van school halen en de boodschappen doen? Dsab heb je wel een bh nodig die voldoende steun biedt. Ben je iets minder actief? Dan zou je voor een sport bh zonder beugel kunnen kiezen, want er zijn modellen zonder beugel die ook veel support geven. In ieder geval voldoende om de dag door te komen.

Post Author: Frederieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *