gezond leven

Een nieuw & gezond leven beginnen

Het is vaak lastig om te switchen naar een gezonde lifestyle. Dit komt doordat men vaak al een full-time baan of studie heeft en al gewend is om niet te sporten en ongezond te eten. Vaak lukt het wel voor een paar dagen of weken, maar de meesten haken na deze periode ook af van het gezonde leven. Een ander probleem is dat men vaak niet weet hoe je moet trainen of wat nou precies gezond is. De 1 wilt namelijk afvallen en denkt dat je dan veel rijst met kip moet eten, echter ontbreken dan de vitamines die je dagelijks nodig hebt en rijst bevat veel koolhydraten waardoor je aankomt. Dit kan men ook demotiveren om te blijven sporten.

Hoe kun je wel een gezond leven beginnen?

Het is voor velen lastig om constant gezond bezig te zijn. Toch is het Tamara Kops gelukt om deze lifestyle vol te houden. Je kunt hier elke week meer over lezen in haar lifestyle blog. Op de website van Tamara kun je dus ook lezen hoe zij dit heeft gedaan Zij was tijdens het begin van haar studententijd veel ongezonde dingen aan het eten en drinken, vooral tijdens haar stage periode in CuraƧao. Na deze periode heeft ze er bewust voor gekozen om te gaan sporten. Dit begon bij een klein stukje hardlopen. Elke week kon ze steeds meer hardlopen en begon ze steeds meer af te vallen. Op dit moment (2015) koos zij ervoor om een blog over hardlopen te beginnen. Haar doel is sindsdien om zoveel mogelijk mensen te inspireren om te gaan sporten.

Wat te doen als het sporten niet meer leuk is?

Hedendaags vindt Tamara het hardlopen nog steeds leuk, echter heeft ze ook ervoor gekozen om een nieuwe sport te beoefenen. Dit is namelijk het fietsen. Met behulp van haar fietsblog probeert ze niet alleen (beginnende) hardlopers te inspireren, maar ook (beginnende) fietsers. Ze kon dit natuurlijk niet doen op het domeinnaam healthyrunning.nl, vandaar dat ze in Augustus 2017 heeft besloten om een nieuwe website te starten. Dit zal ze doen onder haar eigen naam en staat in het teken van een lifestyle blog, neem dus binnenkort zeker een kijkje op TamaraKops.nl om een nieuw en gezond leven te beginnen!

Post Author: Frederieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *