Kratom kopen

Waar kun je kratom kopen?

Sinds kort kun je ook in Nederland online kratom kopen. Kratom is een boomsoort die vooral in Zuidoost Azië voorkomt. De officiële naam voor Kratom is Mitragyna speciosa. Al eeuwenlang wordt er in landen als Maleisië, Indonesië en Thailand op de bladeren van de Kratom plant gekauwd als een alternatief voor opium. Kratom bladeren staan er om bekend dat ze je een energiek effect geven en bovendien van een beter humeur voorzien. Je lichaam wordt tevens gestimuleerd om activiteiten uit te voeren. Tegelijkertijd kan kratom ook kalmerend werken, wanneer je een andere dosis tot je neemt. Er zijn veel verschillende soorten kratom beschikbaar en je kunt dit verkrijgen bij een groot aantal smartshops door het hele land. Daarnaast kun je ook eenvoudig kratom online kopen op verschillende websites.

Waar komt kratom vandaan?

De kratom boom komt dus oorspronkelijk uit Zuidoost Azië en het consumeren ervan is vooral erg populair in Thailand en Maleisië. De kratom boom is familie van de koffieplant en al eeuwenlang wordt er in dit werelddeel op de bladeren van de boom gekauwd. De mensen kauwden op deze bladeren om zich energieker te voelen en harder te kunnen werken. Ook stonden de bladeren erom bekend goed tegen bepaalde kwaaltjes te werken. Je ziet tegenwoordig dan ook nog steeds veel mensen op deze bladeren kauwen in deze landen.  In sommige gebieden van Thailand kauwt wel 70 procent van de mannen iedere dag op kratom bladeren. Ook wordt het kauwen van deze bladeren vaak aangeraden bij diarree en opiumverslaving.

Het effect van kratom

Doorgaans wordt kratom geconsumeerd voor het opwekken van energie. De effecten van deze plant zijn enigszins te vergelijken met die van opium, maar zijn heel wat minder sterk, minder gevaarlijk en minder verslavend. In de kruidengeneeskunde wordt het ook aangeraden aan mensen die aan opium zijn verslaafd, omdat de effecten van het consumeren van beide middelen enigszins op elkaar lijkt. Wanneer je kratom gebruikt, voel je de effecten al na een paar minuten. Normaal gesproken krijg je meer energie en heb je zin om dingen te ondernemen. Als je een grote dosis consumeert kan het echter zo zijn dat je er juist kalm en narcotisch van wordt.

Post Author: Frederieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *