Tips gezonde en lange nagels

Tips om gezonde en lange nagels te krijgen

Wat je ook wilt (lange of korte nagels) er zijn tips om gezonde en lange nagels te krijgen. Nagels groeien met de leeftijd, dus ze zijn een indicator van hoe oud je bent en van je algehele gezondheid. Hoewel sommige mensen langere nagels hebben door betere voeding, goede verzorging en reiniging en hoe lang het duurt om terug te groeien, zijn anderen van nature gezegend met lange, gezonde nagels. Nagelproducten kunnen uitkomst bieden. 

Goede nagelverzorging

De eerste stap naar een goede nagelverzorging is ervoor te zorgen dat je nagels goed worden verzorgd. Besteed aandacht aan eventuele fysieke problemen, zoals allergieën of pijnlijke gewrichten, en behandel ze om te voorkomen dat je nagels beschadigd raken. Probeer je nagels niet te plukken of te knippen, vooral niet als je in de salon bent. Als je dit wel doet, kan het nagelbed beschadigd raken en pijnlijke nagelgroei veroorzaken.

Nagels knippen

Zorg ervoor dat je je nagels thuis goed behandeld. Gebruik geen nagelknipper op grote of dunne nagels, omdat dit verdere schade kan veroorzaken. Als je nagels al beschadigd zijn, kun je het beste iemand anders betalen om ze voor je te knippen. Gebruik een rechte beitel, geen nagelknipper en neem de tijd. Als je geen tijd neemt, kun je jezelf pijn doen.

Regelmatig goed verzorgen

Om gezonde en lange nagels te hebben, moet je ze regelmatig verzorgen. Verwijder regelmatig je nagels en nagelriemen. Dit helpt schimmel en infectie te voorkomen. Om ervoor te zorgen dat uw nagels gezond zijn, trimt u ze elke week, ongeacht hoe lang u ze heeft gehad, en ze zien er altijd beter uit dan wanneer u dat niet doet.

Voorzichtigheid

Bij het knippen van je nagels moet je heel voorzichtig zijn en je nagelriemen zo snel mogelijk verwijderen, zodat de nagelriem niet terug groeit. Voor degenen die relatief korte nagels hebben, is het misschien onmogelijk om een ​​nagelknipper of ander snijgereedschap te gebruiken, en je zult ze moeten dragen totdat ze een hanteerbare lengte hebben bereikt. Je doel is om je nagels gezond te houden en ze lang en gezond te houden.

Post Author: Frederieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *