scootmobiel

Scootmobiel uitkiezen: let op deze zaken

Vroeg of laat moet je er aan geloven. Je bent slecht ter been en fietsen is geen optie meer. Dan biedt de scootmobiel natuurlijk uitkomst. Ondanks het feit dat het misschien een eenvoudige klus lijkt, is het aanbod natuurlijk gigantisch. Zaak dus om kritisch te kijken naar waar je op moet letten tijdens de aanschaf van een scootmobiel. Om je een eindje op weg te helpen, hebben we een aantal tips voor je die je hier zeker bij kunnen helpen. Dus sta jij op het punt om een scootmobiel aan te schaffen, dan is het zeker verstandig om hier even goed naar te kijken.

De actieradius

Je wilt natuurlijk niet ergens halverwege stil komen te staan. Let er daarom tijdens een scootmobiel kopen goed op, dat je weet hoeveel kilometer je ermee kunt rijden. Het is dus allereerst aan te raden om voor jezelf in kaart te brengen wat jij belangrijk vindt. Stel je gaat er alleen mee naar de supermarkt om de hoek, dan hoef je er natuurlijk geen tientallen kilometers mee te kunnen rijden. Wil je toch zeker één keer per week naar familie, vrienden of er lekker op uit, dan is het belangrijk hier rekening mee te houden. 

Aantal wielen

Je hebt natuurlijk verschillende soorten scootmobielen. Zo heb je ze met 3 wielen, maar ook met 4. Het advies is om te kiezen voor 4 en bij voorkeur met een extra steun tussen de beide achterwielen. Dit voorkomt namelijk allereerst dat je kunt omvallen, doordat je zowel voor als achter over twee wielen beschikt, maar daarnaast zorgt de extra steun tussen de achterwielen ervoor dat je niet naar achteren kunt vallen.

Online of fysiek?

Vind jij het lastig een keuze te kunnen maken, dan kun je zowel naar een fysieke winkel als online advies vragen. Scootmobiel Comfortabel heeft namelijk een heel scala aan experts die je gedurende de hele dag met alle plezier te woord willen staan. De aanschaf van een scootmobiel is er immers ook niet één die je dagelijks, wekelijks of zelfs maandelijks doet. Het is dus belangrijk dat je een keuze maakt die uiteindelijk goed voelt.

Post Author: Frederieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *