tabakloos shisha roken

De gezondheidsvoordelen van tabakloos shisha roken

In de afgelopen jaren is de populariteit van het shisha roken zonder tabak enorm toegenomen. Dit komt voornamelijk door de gezondheidsvoordelen die het met zich meebrengt. Tabakloos shisha roken betekent dat er geen tabak in de kooltjes zit die opgerookt worden. In dit artikel zal er worden geïnformeerd over de gezondheidsvoordelen van tabakloos shisha roken.

Gezondheidsvoordelen van tabakloos shisha roken

Het eerste gezondheidsvoordeel dat tabakloos shisha roken met zich meebrengt is dat de shisha geen nicotine en teer. Deze stoffen zijn beide zeer schadelijk voor de gezondheid. Ook wordt er minder koolmonoxide geproduceerd, wat anders zou kunnen leiden tot ademhalingsproblemen. Daarnaast blijven smaken en aroma’s beter behouden wanneer er geen tabak wordt gebruikt. Hierdoor wordt het shisha roken dus ook nog eens lekkerder. 

Vergelijking met traditioneel shisha roken

Traditioneel shisha roken met tabak brengt een stuk meer gezondheidsrisico’s met zich mee in vergelijking met tabakloos shisha roken. Zo krijg je sneller last van onder andere ademhalingsproblemen en gele tanden. Shisha roken met tabak produceert echter wel meer rook tijdens het uitademen dan zonder tabak.

Tips voor tabakloos shisha roken

We sluiten af met enkele tips voor het tabakloos roken van shisha. Ten eerste is het belangrijk dat je kiest voor kwalitatieve tabakloze producten. Deze bieden een betere rookervaring en meer gezondheidsvoordelen. Daarnaast moet je voorzichtig zijn met het kiezen van kooltjes. Kies kooltjes die geschikt zijn voor tabakloos shisha roken, zoals de Steam Stones van AmyDeluxe, en let op de tookontwikkeling. Tenslotte is het belangrijk om de shisha onderdelen goed te onderhouden. De hygiëne is namelijk erg belangrijk voor een compleet gezonde rookervaring. 

Post Author: Frederieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *