Pillen erectieproblemen

Erectieproblemen? Bekijk deze tips!

Het is natuurlijk pijnlijk om hem niet meer omhoog te krijgen. Het is niet prettig. Natuurlijk kan het een keer voorkomen. Bij regelmaat is het echter een zeer irritant en pijnlijk probleem. Een probleem om je voor te schamen. De penis is immers de trots van iedere man. Wanneer hier iets mis mee is, is dat niet fijn. Er zijn een aantal misvattingen over de oorzaken en de oplossingen. Wij delen graag de juist tips in dit artikel. 

Wat is het probleem? 

Het woord erectieprobleem kan meerdere betekenissen hebben. Het kan betekenen dat het moeilijk is om hem om een erectie te krijgen. Je kunt wel opgewonden zijn. Het lukt dan echter nog niet om een erectie te krijgen. Erectie pillen kunnen een oplossing zijn. Kijk ook waar het probleem vandaan komt. Officieel is een erectieprobleem wanneer een erectie niet mogelijk is of wanneer hij niet lang genoeg hard blijft. Een penis die steeds slapper wordt is ook een probleem tijdens de sex.  

Zelf testen 

Het is goed om zelf te testen wat het probleem is. Het is mogelijk om een vragenlijst te doen. Ook kun je de postzegeltest doen. Hierbij plaats je een ring van postzegels rond de penis. De ring van postzegels moet breken gedurende de nacht. Je doet de postzegel ring namelijk ‘s nachts om de penis. De penis heeft cycli van stijf worden en weer slap worden. Een gezonde penis zou dus de postzegel ring moeten doorbreken. 

Mentale kracht

Een van de oorzaken kunnen vooroordelen zijn. Een man moet altijd presteren bij de sex, hij moet altijd klaar komen, hij moet altijd zin hebben en hij moet altijd de vrouw plezieren. Het kan teveel druk opleveren. Ook kan het faalangst zijn als iemand voor de eerste keer sex heeft met een vrouw.Het kan voor aardig wat druk zorgen waardoor de erectie niet komt of weer verdwijnt.

Post Author: Frederieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *