Onder het mes. Misschien een schaamlip correctie voor jou?

Het is misschien een beetje vervelend om over te praten. Je geslachtsdeel. Veel vrouwen, maar ook mannen schamen zich er vaak voor. Zeker wanneer ze last ervan ervaren durven velen het niet te zeggen of aan te geven bij een huisarts. Zo kan bijvoorbeeld een vrouw last hebben van haar schaamlippen. Wanneer je namelijk te grote schaamlippen hebt, kun je veel pijn ervaren tijdens het fietsen, lopen of tijdens de seks. Echter is het niet zo dat je altijd met deze pijn hoeft te blijven rondlopen. Je kunt namelijk een schaamlip correctie laten uitvoeren om van je pijn af te komen. Zo hoef je je na een correctie niet meer te schamen voor je schaamlippen en zal je veel minder pijn ervaren. 

Geen schaamte na een schaamlip correctie 

Een schaamlip correctie wordt heel veel gedaan. Je zal wellicht denken dat je de enige bent, maar vele vrouwen hebben last van te grote schaamlippen. Hierdoor worden er meerdere correcties uitgevoerd in een jaar. Een dergelijke correctie is een kleine ingreep waardoor er maar minimale middelen voor nodig zijn. Ook duurt een schaamlip correctie ook niet heel erg lang. Je zal dus tijdens de schaamlipcorrectie niet eens onder narcose te hoeven gebracht worden. je bent dus tijdens de correctie gewoon aanwezig bij de ingreep. Echter zal je niets van de schaamlip correctie voelen. Je wordt namelijk tijdens de correctie plaatselijk verdoofd. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de correctie en wordt er precies verteld wat er gebeurd. Het zal voelen als een bezoek aan de tandarts. 

Herstel moet altijd een tijdje kosten 

Wanneer je een schaamlip correctie hebt laten uitvoeren, is het vanzelfsprekend dat er een herstel bij komt kijken. Een schaamlipcorrectie is namelijk niet zomaar een ingreep. Na de ingreep is het belangrijk dat je rustig aandoet. Na een schaamlipcorrectie kun je bijvoorbeeld de eerste 6 weken beter niet fietsen of seks hebben. Lopen mag na een schaamlipcorrectie uiteraard. Echter is het niet de bedoeling dat je een hele marathon gaat lopen of hardlopen. Het is dus wel belangrijk dat je na een schaamlip correctie rustig aandoet. Wanneer je dat niet doet, kan het zijn dat de hechting los gaan. Hierdoor zal je vervolgens weer zes weken eruit liggen. Het is dus het beste om direct rustig aan te doen. Zo heb je er naderhand de minste erg in. 

Kosten van schaamlipcorrectie 

Wanneer je zelf een schaamlipcorrectie wilt laten uitvoeren, ben je wellicht wel benieuwd naar de kosten van zo’n schaamlipcorrectie. De kosten van een schaamlipcorrectie kunnen per kliniek of bedrijf verschillen. De ene doet het bijvoorbeeld voor een klein bedragje en bij de ander betaal je de hoofdprijs. Daarnaast hangt het ook af van de grootte van de ingreep. Hoeveel schaamlippen moeten er worden gedaan. De prijs wordt dus bepaald door veel verschillende factoren. Het is dus belangrijk dat je voor de schaamlip correctie goed weet aan welke kosten je moet gaan voldoen. Zo kom je uiteindelijk voor minder verrassing te staan als je rekening op de stoep ligt. Hoe prettig is dat?

Post Author: Frederieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *